Rólunk

Kezdőlap   /   Rólunk

Az UNI-G Kft. egy 1997-ben alapított családi vállalkozás Magyarország Észak-Keleti részén fekvő Nyíregyházán, amely 90%-ban egyedi tervezésű díszüvegeket, 10%-ban pedig laboratóriumi üvegeket gyárt.

Termékeink alapanyaga hőálló boroszilikát üvegcső, mely erősebb és ellenállóbb, mint más üvegfajták. Saválló és hőálló tulajdonsága miatt, a mai napig a laboratóriumi üvegek alapanyaga. A 90-es évek elején felmerülő igények és az olasz dizájn hatására jött létre egy teljesen új termékcsaládunk, mely mára cégünk fő profiljává vált. Kihasználva az alapanyag előnyös tulajdonságait, és az üvegműveseink szakmai tudását, különleges egyedi ajándék és használati tárgyak tervezését és gyártását kezdtük meg. Cégünk sikeréhez jelentősen hozzájárulnak kiváló és különleges képességű, valamint sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező üvegműveseink, akik az üvegfújási technikát művészi szintre emelték.

Nagyon népszerűek a kétféle folyadékkal tölthető üvegeink, melyeket borral, pálinkával, különböző alkoholos italokkal tölthetünk meg. Ennek a típusnak van egy másik változata is, melyet elsősorban a konyhában és a tálalásnál használhatunk olajjal és ecettel megtöltve. Ezek az üvegek nemcsak dekoratívak, hanem funkcionálisak is egyben, egyszerűen egy élmény használni.

Ezen kívül termékeink között megtalálhatóak a különböző gyertyatartók, vázák, parfümös üvegek, és a tölthető üvegszobraink.

Egyedi megrendelésre megvalósítjuk ügyfeleink elképzeléseit, legyen az magánszemély vagy egy cég, melyek visszatükrözik a megrendelő stílusát, logóját, ízlését.

A világ számos országába értékesítjük termékeinket – Olaszország, Németország, Svájc, Franciaország, Aland szigetek, Ukrajna, Oroszország valamint Japánba és az Egyesült Államokba.

Az elmúlt húsz év tapasztalatai, valamint szakmai tudásunk biztosítja megrendelőink felé a megbízható, professzionális ügyintézést a megrendeléstől a gyártáson át a szállításig.

Mottónk:

„Kreatív kézművesség világszínvonalon!”

Utolsó frissítés: 2024-06-16