Pályázat

Az UNI-G KFT. új technológiák bevezetésével fejleszti tevékenységét 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében az UNI-G Kft. feltételesen visszatérítendő támogatást nyert el új technológiák bevezetésére. A támogatás össze 21,03 millió Ft.

Az UNI-G Termelő és Kereskedelmi Kft. GINOP-1.2.14-20-2021-00271 azonosító számú pályázati projektje keretében a Nyíregyháza, Derkovits u. 132. sz. alatti gyártó üzemének korszerűsítését, és új technológiák bevezetését végzi.

A fejlesztés során többek között korszerűsödik, átalakul az üzemépült, így a korábban elvégzett fejlesztésekkel együttesen egy korszerű, minden igényt kielégítő gyártó épület jön létre.

A technológia fejlesztés eredményeként beüzemelésre kerül egy lézer gravírozó berendezés valamint egy plotter. Az új berendezések segítségével még egyedibbévé tehetjük termékeinket.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. 

 


 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében az UNI-G Kft. vissza nem térítendő támogatást nyert el az üzemi épületének komplex energetikai felújítására. A vissza nem térítendő támogatás össze 10,41 millió Ft.

Az UNI-G Termelő és Kereskedelmi Kft. GINOP-4.1.2-18-2019-00427 azonosító számú pályázati projektje keretében a Nyíregyháza, Derkovits u. 132. sz. alatti gyártó üzemének komplex energetikai korszerűsítését kívánja megvalósítani.

Az épület energetikai szempontból elavult, energiapazarló. A fejlesztés során elvégzik a külső nyílászárók cseréjét, elvégzik a homlokzat és a födém utólagos hőszigetelését, új kazán beépítése mellett korszerűsítik a fűtési és meleg víz ellátó rendszert, valamint napelemes rendszert helyeznek el az épület tetején. A 10,41 millió forint európai uniós támogatás segítségével az üzemépület energetikailag korszerűsödik. A fejlesztés eredményeként csökken az épület energiafelszanálása, ezáltal csökken az üvegházhatású gázok kibocsájtása.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

 


 

Az UNI-G Kft. külpiaci megjelenésének erősítése projekt

  • a kedvezményezett neve: UNI-G Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a projekt címe: Az UNI-G Kft. külpiaci megjelenésének erősítése
  • a szerződött támogatás összege: 6 797 036 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 50,00%
  • a projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében a vállalkozás 2017-ben összesen 3 szakmai kiállításon, illetve vásáron vett részt önálló standdal az Egyesület Államokban (New York), illetve az Egyesült Királyságban (London és Edinburgh), számottevően erősítve jelenlétét ezeken az export célpiacokon. A támogatás felhasználásával nem csak a kiállításokon történő megjelenés közvetlen kiadásait fedezte a vállalkozás, hanem korszerűsíthette immáron 4 nyelven is elérhető honlapját, valamint a külpiaci megjelenését erősítő, támogató marketing és üzleti tanácsadást is igénybe tudott venni, valamint piackutatást is készíttetett a célpiacok vonatkozásában. A projekt eredményeként számottevően javult a vállalkozás és termékeinek ismertsége és kereslete az érinett célpiacokon.
  • a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2018.06.30.
  • projekt azonosító száma: VEKOP-1.3.1-16-2017-00142

 

 

Utolsó frissítés: 2022-07-10