Pályázat


Kedvezményezett neve: UNI-G Termelő és Kereskedelmi Kft.

A projekt címe: „Új technológiák bevezetése az UNI-G Kft-nél”

A szerződött támogatás összege: 20 023 471 Ft, feltételesen visszatérítendő támogatás

A támogatás mértéke: maximum 70 %

 

A projekt tartalmának bemutatása:

Az UNI-G Termelő és Kereskedelmi Kft. GINOP-1.2.14-20-2021-00271 azonosító számú pályázati projektje keretében a Nyíregyháza, Derkovits u. 132. sz. alatti gyártó üzemének korszerűsítését, és új technológiák bevezetését hajtotta végre. A fejlesztés eredményeként az üzem épülete korszerűsödött, a munkakörülmények javultak, az új technológiai eszközeinkkel a vásárlói igényeket még jobba ki tudjuk szolgálni.

A vásárlói igényekhez alkalmazkodva 2 új technológiát vezettünk be. Egyedi minták, feliratok készítése céljából 1 db számítógép vezérelt lézergravírozó, és 1 db plotter került beszerzésre, valamint a digitalizáló jegyében 2 db laptopot is vásároltunk.

A megvalósított projektben elsősorban az új technológiák fogadása miatt kellett épületünket átalakítani. Korszerűsödött az épület elektromos hálózata, a LED világitás mellett a vezetékek, szerelvények is kicserélésre kerültek. A lámaptestek korszerűsítése, energiatakarékos LED lámpák beépítése, növeli az energiahatékonyságot, csökkentve az energiafelhasználásunkat.

Az üzemépületben egyéb korszerűsítési és átalakítási munkákat is elvégeztünk, többek között új szociális blokkot és raktárhelyiséget alakítottunk ki, illetve az új technológiai gépek részére műhely került kialakításra.

Korszerűsítésre került üzemünk amellett, hogy növeli hatékonyságunkat, termelékenységünket, jelentős mértékű új kapacitásokat is kialakít a beszerzésre kerülő eszközök segítségével. Az új kapacitások révén termékeink köre, és azok legyártható mennyisége bővült.

Projektünk része volt a piacra jutáshoz kapcsolódó marketing tevékenységek és tanácsadás – kiadványokat, katalógust készítettünk magyar és angol nyelven.

Vállalkozásunk Információs technológia-fejlesztése keretében egy új Kereskedelmi és Ügyviteli Szoftverrendszert vásároltunk.

A Projekt megvalósításának kezdete: 2021.01.01.
A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2022.06.30.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00271


 

Az UNI-G KFT. új technológiák bevezetésével fejleszti tevékenységét 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében az UNI-G Kft. feltételesen visszatérítendő támogatást nyert el új technológiák bevezetésére. A támogatás össze 21,02 millió Ft.

Az UNI-G Termelő és Kereskedelmi Kft. GINOP-1.2.14-20-2021-00271 azonosító számú pályázati projektje keretében a Nyíregyháza, Derkovits u. 132. sz. alatti gyártó üzemének korszerűsítését, és új technológiák bevezetését végzi.

A fejlesztés során többek között korszerűsödik, átalakul az üzemépült, így a korábban elvégzett fejlesztésekkel együttesen egy korszerű, minden igényt kielégítő gyártó épület jön létre.

A technológia fejlesztés eredményeként beüzemelésre kerül egy lézer gravírozó berendezés valamint egy plotter. Az új berendezések segítségével még egyedibbévé tehetjük termékeinket.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. 

 


 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében az UNI-G Kft. vissza nem térítendő támogatást nyert el az üzemi épületének komplex energetikai felújítására. A vissza nem térítendő támogatás össze 10,41 millió Ft.

Az UNI-G Termelő és Kereskedelmi Kft. GINOP-4.1.2-18-2019-00427 azonosító számú pályázati projektje keretében a Nyíregyháza, Derkovits u. 132. sz. alatti gyártó üzemének komplex energetikai korszerűsítését kívánja megvalósítani.

Az épület energetikai szempontból elavult, energiapazarló. A fejlesztés során elvégzik a külső nyílászárók cseréjét, elvégzik a homlokzat és a födém utólagos hőszigetelését, új kazán beépítése mellett korszerűsítik a fűtési és meleg víz ellátó rendszert, valamint napelemes rendszert helyeznek el az épület tetején. A 10,41 millió forint európai uniós támogatás segítségével az üzemépület energetikailag korszerűsödik. A fejlesztés eredményeként csökken az épület energiafelszanálása, ezáltal csökken az üvegházhatású gázok kibocsájtása.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

 


 

Az UNI-G Kft. külpiaci megjelenésének erősítése projekt

  • a kedvezményezett neve: UNI-G Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a projekt címe: Az UNI-G Kft. külpiaci megjelenésének erősítése
  • a szerződött támogatás összege: 6 797 036 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 50,00%
  • a projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében a vállalkozás 2017-ben összesen 3 szakmai kiállításon, illetve vásáron vett részt önálló standdal az Egyesület Államokban (New York), illetve az Egyesült Királyságban (London és Edinburgh), számottevően erősítve jelenlétét ezeken az export célpiacokon. A támogatás felhasználásával nem csak a kiállításokon történő megjelenés közvetlen kiadásait fedezte a vállalkozás, hanem korszerűsíthette immáron 4 nyelven is elérhető honlapját, valamint a külpiaci megjelenését erősítő, támogató marketing és üzleti tanácsadást is igénybe tudott venni, valamint piackutatást is készíttetett a célpiacok vonatkozásában. A projekt eredményeként számottevően javult a vállalkozás és termékeinek ismertsége és kereslete az érinett célpiacokon.
  • a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2018.06.30.
  • projekt azonosító száma: VEKOP-1.3.1-16-2017-00142

 

 

Utolsó frissítés: 2024-04-21